Simona Halep apare într-un clip în care imită diferite emoticon-uri - VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 mondial, apare, marţi, alături de alte sportive din circuit, într-un clip pe site-ul oficial al WTA în care imită diferite emoticon-uri, cu ocazia turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

1410 afișări
Imaginea articolului Simona Halep apare într-un clip în care imită diferite emoticon-uri - VIDEO

Simona Halep apare într-un clip în care imită diferite emoticon-uri - VIDEO

În clipul publicat pe site-ul WTA mai apar Serena Williams, Maria Şarapova, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Eugenie Bouchard, Ana Ivanovici, Ekaterina Makarova şi Garbine Muguruza.

Jucătoarele au imitat mai multe emoticon-uri, printre acestea fiind cele care arată fericirea, supărarea sau somnul.

Simona Halep, cap de serie numărul 2, o va întâlni pe Alison Riske în turul secund al competiţiei din capitala Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici