Simona Halep: Au fost două săptămâni incredibile. Mulţumesc tuturor românilor pentru că au fost alături de mine

Simona Halep, locul 3 WTA de luni, le-a mulţumit tuturor celor care au ajutat-o să aibă "două săptămâni incredibile" la turneul de la Roland Garros, suporteri, membri ai familiei şi ai echipei tehnice şi şi-a exprimat speranţa ca această finală să fie prima dintr-un lung şir de astfel de partide.

625 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Au fost două săptămâni incredibile. Mulţumesc tuturor românilor pentru că au fost alături de mine

Simona Halep: Au fost două săptămâni incredibile. Mulţumesc tuturor românilor pentru că au fost alături de mine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bonjour a tous!", a început Simona Halep, în franceză, discursul său.

"E primul meu discurs de Grand Slam şi este un moment special pe care nu-l voi uita toată viaţa. Vreau să o felicit pe Maria, a meritat titlul. Îţi urez succes în viitor. Am avut două săptămâni incredibile, e un turneu incredibil şi sunt fericită că aţi venit şi m-aţi susţinut, vreau să le mulţumesc tuturor, românilor din tribune şi celor din România, vă mulţumesc din inimă că aţi fost alături de mine. Mulţumesc familiei, echipei mele, aţi făcut o treabă foarte bună. Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru ce aţi făcut în această săptămână. A fost prima mea finală de Grand Slam, sper să nu fie şi ultima. Părinţilor mei le mulţumesc, este prima mea finală de Grand Slam şi nici nu ştiu cum să mă exprim. Vă mulţumesc şi vă iubesc", a declarat Halep, în limba engleză, la festivitatea de premiere.

"Merci beaucoup pour votre soutien, vous êtes formidables. Je veux revenir ici! (n.r - Vă mulţumesc mult pentru susţinere, sunteţi extraordinari. Vreau să revin aici", a încheiat românca, tot în franceză, asdresându-se publicului local.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

Finala de la Roland Garros, ediţia 2014, a fost cea mai echilibrată şi spectaculoasă din ultimii 13 ani şi una dintre cele mai lungi din istorie. Tenisul practicat de cele două sportive a fost înaltă calitate, iar cei aproape 15.000 de spectatori - mulţi dintre ei români - prezenţi în tribunele arhipline ale arenei Philippe Chatrier au aplaudat de multe ori în picioare evoluţiile din teren. A fost pentru prima oară, din 2001, când finala feminină a French Open s-a disputat în trei seturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici