Simona Halep, despre realizările anului 2019: „Finala de la Wimbledon a fost dumnezeiască!”

Simona Halep a avut un an 2019 cu un singur trofeu câştigat, dar de o importanţă majoră. Triumful de la Wimbledon şi-a pus amprenta asupra jucătoarei nostre, care a povestit la Gala Tenisului Românesc cum a trăit finala şi alte apecte ale sezonului recent încheiat.

148 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre realizările anului 2019: „Finala de la Wimbledon a fost dumnezeiască!”

Sursa: Profimedia

„Nu a fost un an constant din punct de vedere fizic. Am fost un pic obosită după 6 ani în top şi a fost greu să gestionez această oboseală. Dar îl pun pe primul loc pentru că am câştigat Wimbledon! Nu mi-am imaginat vreodată că pot câştiga acest turneu pentru că iarba este o suprafaţă dificilă. Noi nu avem teren de iarbă în ţară şi nu ne-am putut antrena, să învăţăm jocul. Dar am avut antrenori foarte buni şi m-au ajutat să ajung să simt jocul pe iarbă şi să ştiu ce am de făcut. A fost greu meci de meci, dar finala a fost dumnezeiască! M-a uns pe suflet să arăt că pot juca un tenis excepţional pe iarbă.” , a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Halep încheie sezonul 2019 pe locul 4 WTA. Pe lângă triumful de la Wimbledon, ea şi-a mai trecut în palmares două finale pierdute însă la Doha şi Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici