Simona Halep recunoaşte că durerile la coloană persistă chiar şi când nu este pe teren. Ce spune despre o eventuală operaţie

Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018, la gala de la Singapore, dar a fost nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor din cauza problemelor de sănătate.

719 afișări
Imaginea articolului Simona Halep recunoaşte că durerile la coloană persistă chiar şi când nu este pe teren. Ce spune despre o eventuală operaţie

Simona Halep: Este exclus să mă operez, deşi am dureri şi-n timpul liber

Ea a suferit o hernie de disc şi sâmbătă a anunţat la o conferinţă de presă susţinută pe tărâm asiatic că nu va intra pe masa de operaţie: "Este exclus să mă operez, deşi am dureri şi-n timpul liber, nu doar pe teren, dar nu se pune problema să ajung la operaţie. Darren Cahill mi-a spus să nu mă speri, că e normal pentru tenismeni aşa ceva. El a fost mult mai hotărât ca să mă retrag de la acest turneu. Oricum, cu tratament, cu exerciţii, cu serioziate, el crede că o să mă fac bine sută la sută la începutul anului viitor", a spus Simona azi la Singapore.

"Fanii mi-au urat să fiu sănătoasă şi oarecum să pun tenisul pe locul doi şi eu să fiu pe primul loc. Tenisul e un sport şi viaţa contează mai mult ca orice altceva", a mai spus Halep.

"Probabil că în decembrie voi lua iar racheta în mână, o să încep antrenamentele şi o să văd cum mă simt după perioada de refacere...E un moment trist că nu pot să joc la turneul acesta, dar per total e cel mai bun an al meu şi nu o să las perioada asta să strice cumva starea de bine din cursul anului!

A fost greu să mă antrenez pentru că am avut dureri la spate. Nu am avut timp să stau, să mă odihnesc şi de aceea probabil nu mi-am revenit. E o problemă dificilă la spate, la coloană şi trebuie foarte multă atenţie. Acum că nu o să mai joc o să am timp să mă recuperez, să fac ceea ce trebuie. Am nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni", a completat numărul unu mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici