Simona Halep, expeditivă la debutul la Openul Canadei

Doar 62 de minute i-au trebuit campioanei din 2016 şi 2018 pentru a trece în turul secund.

691 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, expeditivă la debutul la Openul Canadei

Simona Halep, expeditivă la debutul la Openul Canadei

Cap de serie numărul 15 la Rogers Cup de la Toronto, Simona Halep, 30 de ani, a trecut astăzi, în două seturi, scor 6-0, 6-2, de croata Dona Vekic, una dintre frumoasele circuitului feminin.

Venită din calificări, Vekic nu i-a rezistat Simonei, cedând după 62 de minute de joc. Pentru calificarea în turul secund, Halep şi-a asigurat un premiu de 17.445$ şi 60 de puncte WTA.

Pe Simona o despart circa 37.000 de dolari, pentru a atinge cifra rotundă de 40.000.000 de dolari, sumă câştigată doar din tenis începând din 2006, de când a devenit profesionistă.

În turul următor, Halep va da peste învingătoarea jocurilui Zhang (China) - Bucsa (Spania). La turneul WTA 1000 de la Toronto, Simona Halep este creditată cu a treia şansă la victoria finală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici