Simona Halep iese la joc după nuntă. A primit o invitaţie specială

  • Fosta primă rachetă a lumii, Simona Halep, a primit un wild card pentru a participa pe tabloul principal al turneului de tenis Kremlin Cup, de la Moscova.
  • Dublă câştigătoare de turneu de Grand Slam, numărul 17 în clasamentul mondial, Halep a câştigat Cupa Kremlin în 2013.
1410 afișări
Imaginea articolului Simona Halep iese la joc după nuntă. A primit o invitaţie specială

Simona Halep va participa la Kremlin Cup. Organizatorii i-au acordat o invitaţie specială

Simona Halep, căsătorită recent şi trecută de puţin timp de vârsta de 30 de ani, va primi o invitaţie specială la turneul de tenis Kremlin Cup, care va avea loc la Moscova, între 16 şi 24 octombrie. 

"Aştept cu nerăbdare oportunitatea de a juca la Moscova. Vreau să închei sezonul la un nivel înalt, iar Cupa Kremlin este un turneu grozav de adăugat în calendarul meu. Abia aştept să joc în faţa fanilor ruşi", a declarat Halep, site-ului oficial al turneului, citat de publicaţia rusă online rsport.ria.ru

Turneul are loc atât la feminin (WTA 500), cât şi la masculin (ATP 250), ambele cu probe de individual şi de dubu, şi va fi dotat cu premii totale de 1.450.000 euro.

După o pauză de un an, cel mai vechi turneu de tenis din istorie din Rusia revine în scenă, spre bucuria fanilor tenisului, în 2021 VTB Kremlin Cup urmând a avea loc la Complexul Olimpic "Luzhniki".

Evenimentul se va desfăşura simultan pe două arene, în Palatul de gimnastică „Irina Viner-Usmanova” şi Palatul Sporturilor "Luzhniki".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici