Simona Halep îi mulţumeşte lui Marica pentru tricoul echipei naţionale primit de la el

Jucătoarea de tenis Simona Halep i-a mulţumit, luni, printr-un mesaj postat pe Facebook, atacantului Ciprian Marica pentru tricoul personalizat în culorile primei reprezentative, pe care l-a primit de la acesta cu ocazia Zilei Naţionale a României.

75 afișări
Imaginea articolului Simona Halep îi mulţumeşte lui Marica pentru tricoul echipei naţionale primit de la el

Simona Halep îi mulţumeşte lui Marica pentru tricoul echipei naţionale primit de la el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sportiva a postat două fotografii în care apare îmbrăcată în tricoul respectiv, ce are pe spate numele Halep şi numărul 9.

"Mulţumesc, Ciprian Marica! Un gest deosebit!", este mesajul adresat de Halep fotbalistului.

La 1 decembrie, Ciprian Marica a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a anunţat că le oferă de Ziua Naţională a României jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al primei reprezentative personalizat.

El a ales numărul 9 pentru tricoul Simonei Halep, pe care o consideră cel mai bun atacant al României în "meciul cu imaginea proastă" din străinătate.

"Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri - tricoul sacru al echipei naţionale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii. Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!", a scris atunci atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici