Simona Halep, lăudată de un tenismen legendar: „Cred că va câştiga Australian Open”/ Ce spune despre revenirea lui Darren Cahill în echipa sportivei

Fostul tenismen, Boris Becker, se află la Bucureşti pentru a participa în calitate de invitat de onoare la un concurs foarte important de şah, Superbet Chess. Boris Becker a vorbit, în cadrul evenimentului, despre Simona Halep, pe care o consideră favorită la Australian Open.

563 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, lăudată de un tenismen legendar: „Cred că va câştiga Australian Open”/ Ce spune despre revenirea lui Darren Cahill în echipa sportivei

Boris Becker, fost tenismen: Cred că Simona Halep va câştiga Australian Open

”O ştiu pe Simona de mult timp. I-am comentat meciurile şi am văzut-o câştigând Roland Garros şi Wimbledon. Are nişte picioare incredibile. Fizic, nu este cea mai înaltă şi cea mai puternică. În schimb, este foarte inteligentă, are o inimă mare. Acum este în vacanţă, altfel ar fi aici. Simona este la un nivel foarte înalt. Pare foarte obosită în cea de-a doua parte a sezonului şi cred că aceasta este problema pe care va trebui să o rezolve. Ea trebuie să alerge mult ca să câştige meciuri. Fizic şi mental, în cea de-a doua parte a sezonului, Simona oboseşte şi să câştige două meciuri consecutive devine ceva complicat pentru ea”, a spus Boris Becker, potrivit Digisport, despre Simona Halep.

Boris Becker este de părere că Simona Halep va fi favorită pentru Australian Open: ”Cred că Australia, datorită suprafeţei şi a faptului că este la începutul anului, va fi locul unde o vom vedea câştigând următorul trofeu”.

”Vorbesc deseori cu Simona, dar nu cred că are nevoie de sfaturile mele. Îl are pe Darren Cahill şi o întreagă echipă în spatele ei. În Germania, mă ocup de tenisul masculin. Sunt un mentor pentru mulţi jucători de top din Germania. Mă ocup şi de echipa pentru Cupa Davis. Sunt ocupat, dar îi doresc Simonei numai bine”, a mai spus fostul mare tenismen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici