Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens astăzi în finala de la Doha. ORA meciului

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) şi-a aflat, vineri seară, adversara din finala turneului de la Doha (Qatar). Sâmbătă, de la ora 17:00, fostul lider mondial va sta faţă în faţă cu belgianca Elise Mertens (23 de ani, 21 WTA), cea care a învins-o în trei seturi pe Angelique Kerber, scor 6-4, 2-6, 6-1.

5515 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens astăzi în finala de la Doha. ORA meciului

Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens astăzi în finala de la Doha. ORA meciului

Parcursul lui Elise Mertens spre finala de la Doha:

Turul I: 6-4, 6-2 cu Katerina Siniakova;
Optimi: 6-2, 7-6 cu Krystina Pliskova;
Sferturi de finală: 6-4, 6-3 cu Kiki Bertens;
Semifinale: 6-4, 2-6, 6-1 cu Angelique Kerber;

Aflată într-o formă foarte bună, Mertens a servit la un nivel foarte bun, a câştigat primul set, 6-4, apoi a avut o mică cădere în manşa a doua, câştigată de Kerber cu 6-2. În decisiv, însă, belgianca a stat şi mai în faţa liniei de fund, a luat mingea şi mai repede, iar mult mai titrata sa adversară nu a mai avut nicio şansă: 6-1!

Finala de la Doha, care va începe sâmbătă, de la ora 17:00, va fi al treilea meci direct Halep - Mertens. Simona a câştigat de manieră clară precedentele întâlniri, 6-0 ,6-3 la Madrid 2018 şi 6-2, 6-1 în Fed Cup, tot în 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici