Simona Halep o va înfrunta pe Marie Bouzkova, în sferturile de finală ale Rogers Cup

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup (Toronto, Canada), vineri, fază în care va evolua împotriva cehoaicei Marie Bouzkova (91 WTA).

547 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va înfrunta pe Marie Bouzkova, în sferturile de finală ale Rogers Cup

Simona Halep o va înfrunta pe Marie Bouzkova, în sferturile de finală ale Rogers Cup

Marie Bouzkova a trecut în faza optimilor de finală de Jelena Ostapenko (82 WTA), scor 6-2, 6-2. Partida dintre Simona Halep şi reprezentanta Cehiei este programată ultima pe Arena Centrală în ziua de vineri, după duelul dintre Serena Williams şi Naomi Osaka. Astfel, Halep şi Bouzkova vor intra în scenă sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3:30, ora României.

Marie Bouzkova este o jucătoare din Cehia, în vârstă de 21 de ani, care a ajuns pe tabloul principal de la Toronto după ce a trecut prin calificări. Tânăra jucătoare nu are set pierdut la Rogers Cup, trecând fără emoţii de Leylah Annie Fernandez (260 WTA), scor 6-0, 6-1, Sloane Stephns (8 WTA), scor 6-2, 7-5), şi Jelena Ostapenko (82 WTA), scor 6-2, 6-2.

Marie Bouzkova şi Simona Halep nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Meciurile din sferturile de finală de la Rogers Cup

Sofia Kenin (29 WTA) – Elina Svitolina (7 WTA)
Karolina Pliskova (3 WTA)– Bianca Vanessa Andreescu (27 WTA)
Marie Bouzkova (91 WTA) – Simona Halep (4 WTA)
Serena Williams (10 WTA) – Naomi Osaka (2 WTA)

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup (Toronto, Canada), vineri, după ce a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (198 WTA), scor 6-2, 6-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici