Simona Halep o va întâlni pe kazaha Yaroslava Shvedova în optimi la Wuhan

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) va juca împotriva sportivei kazahe Yaroslava Shvedova (poziţia 41 WTA) în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Wuhan, China, disputat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale de 2.589.000 de dolari.

3918 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe kazaha Yaroslava Shvedova în optimi la Wuhan

Simona Halep o va întâlni pe kazaha Yaroslava Shvedova în optimi la Wuhan (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Marţi dimineaţă, Yaroslava Shvedova a învins-o pe italianca Roberta Vinci (locul 15 WTA), scor 7-5, 6-2, în turul secund al competiţiei. Shvedova participă pentru prima dată la Wuhan şi vine după rezultate foarte bune la Wimbledon (sferturi de finală) şi US Open (optimi de finală).

Va fi cea de-a doua confruntare directă între Simona Halep (25 de ani) şi Yaroslava Shvedova (29 de ani). În 2012, la Wimbledon, jucătoarea din Kazahstan câştiga cu scorul de 6-4, 6-2, pe iarbă.

Sportiva din România a beneficiat de un prim tur liber la Wuhan, iar în runda secundă a profitat de abandonul conaţionalei Irina Begu (locul 26 WTA), la scorul de 6-3, 2-0 pentru Halep. Dacă va trece de Yaroslava Shvedova, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Madison Keys (SUA, locul 9 WTA) în sferturi.

La Wuhan, Simona Halep încearcă să-şi treacă în palmares al patrulea titlu WTA din acest an (după Madrid, Bucureşti şi Montreal). Halep a fost cotată cu a patra şansă la câştigarea turneului din China, după Angelique Kerber (1 WTA), Garbine Muguruza (3 WTA) şi Agnieszka Radwanska (4 WTA).

Marţi, Simona Halep a împlinit 25 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici