Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova în optimile de finală de la Indian Wells

Simona Halep (2 WTA) o va înfrunta pe Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Cele două nu s-au mai întâlnit până în prezent.

1401 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova în optimile de finală de la Indian Wells

Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova în optimile de finală de la Indian Wells

Marketa Vondrousova (61 WTA) a furnizat una dintre surprizele turului trei în deşertul californian, învingând-o pe letona Jelena Ostapenko, scor 4-6, 6-3, 6-4.

Sportiva de doar 19 ani din Cehia face un turneu mare la Indian Wells. Finalistă a întrecerii de la Budapesta, din a doua jumătate a lunii februarie, Vondrousova a debutat la Indian Wells cu o victorie în două seturi strânse în faţa Laurei Siegemund (105 WTA), apoi s-a dezlănţuit în faţa favoritei 14, Daria Kasatkina, al cărui joc s-a casat la propriu sub atacurile talentatei stângece, partida încheindu-se într-o oră şi 11 minute, scor 6-2, 6-1.

Meciul dintre Simona Halep şi Marketa Vondrousova va avea loc marţi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici