Simona Halep, principala favorită la New Haven. Soarana Cîrstea, wild card pentru calificări

Simona Halep, locul 2 WTA, va încerca să-şi apere titlul cucerit anul trecut la turneul Premier de la New Haven, cu premii de 710.000 de dolari, din postura de principală favorită, în timp ce Sorana Cîrstea, 80 WTA, a primit din partea organizatorilor un wild card pentru calificările competiţiei.

247 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, principala favorită la New Haven. Soarana Cîrstea, wild card pentru calificări

Simona Halep, principala favorită la New Haven. Soarana Cîrstea, wild card pentru calificări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ediţia din 2013, Halep, locul 23 WTA atunci, s-a impus în ultimul act, cu scorul de 6-2, 6-2, în faţa sportivei cehe Petra Kvitova, locul 9 WTA la ora meciului şi a acumulat 470 de puncte în urma acelui succes. Connecticut Open a fost al patrulea turneu câştigat de jucătoarea din Constanţa.

În acest an, 12 dintre primele 25 de jucătoare din ierarhia WTA vor lua startul la competiţia americană. Petra Kvitova, locul 4 WTA, Eugenie Bouchard, locul 8 WTA, şi Caroline Wozniacki, locul 12 WTA, se vor număra şi ele printre capii de serie.

Dominika Cibulkova, locul 13 WTA, Andrea Petkovici, locul 19 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, locul 24 WTA, au primit wild card-uri pentru a evolua pe tabloul principal.

Tot un wild card, dar pentru calificări, a primit şi Sorana Cîrstea, care nu se mai numără printre jucătoarele direct acceptate pe tablourile principale la turneele importante, după ce a coborât peste 40 de locuri în clasamentul WTA.

Meciurile din calificări vor începe vineri, iar cele de pe tabloul principal de simplu, care reuneşte 32 de jucătoare, vor debuta duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici