Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (3 WTA), cape de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis WTA 500 de la Stuttgart, învingând în sferturile de finală pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (34 WTA), în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-4.

967 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Stuttgart

Simona Halep

Simona a dominat la toate capitolele, cu o mică excepţie în ceea ce priveşte reuşita primului serviciu, învingând-o pe Alexandrova, fără să se întrebuinţeze excesiv.

Meciul a fost mai echilibrat în setul 2, când Halep a jucat mai puţin concentrată şi a pierdut două game-uri pe propriul serviciu, pe care le-a recuperat fără probleme, câştigând setul cu 6-4, după un ultim game în care a salvat patru mingi de break şi a valorificat a treia minge de meci.

Cu victoria de vineri, Simona Halep a egalat situaţia întâlnirilor directe, ajungând la scorul general de 2-2.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka (7 WTA) şi Anett Kontaveit (27 WTA).

Pentru prezenţa în semifinală, Simona Halep va fi recompensată cu 26.130 euro şi 185 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici