Simona Halep şi-a schimbat lookul. Cum arată cu noua înfăţişare

  • Simona Halep a câştigat turneul de la Praga pe 16 august.
  • Halep are 21 de trofee în carieră.
  • Organizatorii US Open le-au cerut jucătorilor să semneze că se pot infecta cu COVID-19.
1684 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a schimbat lookul. Cum arată cu noua înfăţişare

Profimedia

La o săptămână după victoria din urneul de la Praga, Simona Halep s-a răsfăţat la coafor. Numărul 2 WTA a postat pe reţelele de socializare imagini cu noul ei look, cu şuviţe blonde şi bucle.

Simona are timp să se relaxeze. A anunţat că nu va participa la US Open anul acesta. Românca e precaută să nu se infecteze cu COVID-19. Nu e primul turneu la care Halep refuză să meargă. Nu a fost prezentă nici la turneul de la Palermo de frica noului coronavirus, şi nici la Jocurile Olimpice din 2016 de teama virusului Zika.

US Open va începe pe 31 august şi se va termina pe 13 septembrie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici