Simona Halep şi Patricia Ţig, finaliste în ancheta WTA pentru lovitura anului

Simona Halep (4 WTA) şi Patricia Ţig (113 WTA) se află în finala anchetei WTA pentru lovitura anului. Cele două au avansat în ultimul act, unde se mai află doar alte două adversare.

150 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Patricia Ţig, finaliste în ancheta WTA pentru lovitura anului

Simona Halep şi Patricia Ţig, finaliste în ancheta WTA pentru lovitura anului

Simona Halep a ajuns în finală graţie unei lovituri din meciul cu Eugenie Bouchard, de la turneul din Dubai. La scorul de 7-6, 1-0, constănţeanca părea să piardă punctul respectiv, după ce sportiva din Canada a avansat la fileu, însă Halep a surprins-o cu o lovitură dificilă, mingea depăşind-o pe adversara sa.

În schimb, Patricia Ţig a impresionat cu o lovitură reuşită la turneul de la Bucureşti, în meciul cu Laura Siegemund, la scorul de 6-3, 2-1. Românca a lovit în diagonală, de sus, trimiţând mingea pe tuşă, fapt care a surprins-o şi pe adversara sa.

În finală se mai află poloneza Iga Swiatek, pentru o lovitură din meciul cu Kristyna Pliskova, de la Lugano, şi ucraineanca Elina Svitolina, pentru o execuţie din partida cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

Premiul WTA pentru lovitura anului în 2018 i-a aparţinut Simonei Halep. Atunci, românca a impresionat cu o execuţie reuşită în meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami. Patricia Ţig, Iga Swiatek şi Elina Svitolina nu au obţinut niciodată această distincţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici