Simona Halep va face pereche cu Raluca Olaru în proba de dublu de la Eastbourne

Simona Halep (3 WTA) a acceptat un wild card şi în proba de dublu a turneului de la Eastbourne şi va face pereche cu Raluca Olaru (44 WTA, la dublu). Competiţia se desfăşoară în perioada 23 - 29 iulie.

171 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va face pereche cu Raluca Olaru în proba de dublu de la Eastbourne

Simona Halep va face pereche cu Raluca Olaru în proba de dublu de la Eastbourne

Fostul lider mondial a făcut anunţul oficial pe contul său de Twitter, mulţumindu-le organizatorilor de la turneul britanic pentru şansa oferită. În primul tur, Halep şi Olaru vor întâlni principalele favorite ale întrecerii - canadianca Gabriela Dabrowski şi chinezoaica Yifan Xu.

Ultima oară când Simona Halep a evoluat într-o probă de dublu s-a întâmplat la începutul lunii mai, când a evoluat alături de Irina Begu la turneul de la Madrid. Cele două au părăsit competiţia în turul secund.

Halep are în palmares un titlu câştigat la dublu, la Shenzhen, alături de Irina Begu, la începutul acestui an. Constănţeanca a făcut pereche ultima oară cu Raluca Olaru în februarie 2016, la Doha, când au fost eliminate încă din primul tur.

În competiţia de simplu de la Eastbourne (23-29 iulie), Simona Halep va juca direct în turul 2. Simona va susţine primul meci cu învingătoarea dintre Camila Giorgi, locul 39 WTA, şi Su-Wei Hsieh, locul 28 WTA. Dacă va trece de acest tur, Halep ar putea să se întâlnească într-o partidă cu Barbora Strycova sau cu Qiang Wang. În sferturi, cea mai puternică posibilă adversară ar fi Angelique Kerber, iar în semifinale Ashleigh Barty sau Elina Svitolina. Pe partea cealaltă de tablou, principalele favorite pentru a ajunge în finală sunt Karolina Pliskova, Kiki Bertens şi Sloane Stephens.

Pentru Simona Halep este primul şi singurul turneu de pregătire pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon, după prezenţa la Roland Garros.

Mihaela Buzărnescu, locul 42 WTA, va avea meci şi în turul 1, iar adversara ei va fi letona Jelena Ostapenko, locul 37 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici