Simona Halep va fi pregătită de fostul antrenor al Serenei Williams

  • Simona Halep a anunţat că va fi pregătită de un antrenor celebru.
  • Este vorba despre Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams.
709 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va fi pregătită de fostul antrenor al Serenei Williams

Simona Halep va fi pregătită de fostul antrenor al Serenei Williams

Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de antrenor.

„Încântat de un nou capitol. Hai la treabă Patrick Mouratoglou”, scrie pe pagina de Facebook a tenismenei.

În această perioadă, Simona Halep participă la un stagiu de pregătire la Academia de tenis Mouratoglou din Franţa. Halep ar putea reveni pe teren la finalul lunii, la turneul de la Madrid, după ce îşi va reveni dintr-o accidentare la coapsă.

Patrick Mouratoglou a pregătit-o pe Serena Williams din 2012 şi a obţinut cu aceasta numeroase trofee. A avut şi o relaţie cu sportiva din SUA, cei doi fiind surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre, după ce Serena a rupt idila cu bulgarul Grigor Dimitrov, jucător de tenis. 

O critica în 2017

Tehnicianul francez a avut cuvinte dure la adresa Simonei. În 2017, zicea că românca nu merită să fie lider WTA.

„Ultima perioadă a fost specială, deoarece campioanele au avut unele probleme care le-au ţinut departe de competiţii: Serena e însărcinată, Kvitova a fost înjunghiată, Azarenka a născut, Sharapova a fost suspendată pentru doping. Între timp, nici o altă jucătoare nu a demonstrat că merită să fie liderul WTA. Acesta este adevărul: Kerber, Halep şi Muguruza au eşuat în tentativa de a deveni noile dominatoare”, declara Patrick Mouratoglou pentru tenniscircus.com

În ultima perioadă, Patrick a stat în spatele grecului Stefanos Tsitsipas, care s-a format la academia lui din Franţa. 

Avertisment de la Ţiriac: „N-am văzut niciun antrenor să nu fie dominat de ea”

Ajunsă la 30 de ani (cu 38.632.521$ adunaţi din tenis, dintre care 682.280$ în 2022), Simona Halep se află într-o groapă de potenţial, după ce a renunţat la australianul Darren Cahill, iar „implantul” cu antrenori români n-a prins. Sportiva din Constanţa a picat pe locul 20 WTA, după ce multă vreme a stat în Top 10.

Recent, managerul şi protectorul Simonei, Ion Ţiriac, declara: ”Eu n-am văzut niciun antrenor să nu fie dominat de ea! Este fenomenul care i-a dat României mai mult decât toţi ceilalţi sportivi!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici