Simona Halep, victorie în 55 minute la Roland Garros în faţa Amandei Anisimova. Cu cine va juca în optimi

  • Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, după victoria cu Amanda Anisimova.
  • Halep a învins-o pe americancă în două seturi, 6-0, 6-1.
  • În optimile de finală, Halep o va întâlni pe Iga Swiatek din Polonia (53WTA).
1180 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, victorie în 55 minute la Roland Garros în faţa Amandei Anisimova. Cu cine va juca în optimi

Profimedia

Simona Halep nu a avut emoţii în meciul cu americanca Amanda Anisimova (29WTA), cea care o elimina anul trecut de la Roland Garros. Românca, numărul doi mondial, a câştigat partida în 55 de minute, cu scorul de 6-0, 6-1.
 
”Am jucat foarte bine, am jucat exact ce trebuia. S-au schimbat lucrurile faţă de anul trecut, ştiam ce trebuie să fac ca să câştig în faţa ei. Ştiam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament,” a declarat Simona Halep pentru Eurosport.
 
În optimile de finală, Halep o va întâlni pe Iga Swiatek din Polonia (53WTA). Cele două s-au mai întâlnit anul trecut, tot în optimile de la Roland Garros. Atunci, românca s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-0.
 
Swiatek a trecut în turul trei de Eugenie Bouchard, scor 6-3, 6-2, după un meci care a durat o oră şi 14 minute.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici