Sinner trece uşor de Eubanks şi ajunge în turul doi la Roland Garros

  • Italianul Jannik Sinner, numărul doi în tenisul masculin mondial, pare să se fi recuperat complet după accidentare.
  • El a trecut luni de americanul Christopher Eubanks cu 6-3, 6-3, 6-4, în primul tur la Roland Garros.
  • Victoria confirmă pentru moment statutul de favorit la câştigarea turneului.
50 afișări
Imaginea articolului Sinner trece uşor de Eubanks şi ajunge în turul doi la Roland Garros

Sinner trece uşor de Eubanks şi ajunge în turul doi la Roland Garros

Sinner, campionul de la Australian Open, s-a retras de la Madrid Open şi a ratat Mastersul de la Roma din cauza unei accidentări la şold, dar a revenit în formă la Roland Garros, Eubanks fiind eliminat în primul tur pentru al doilea an consecutiv.

„Şoldul este bine, mă bucur că eu şi echipa mea am muncit din greu pentru a fi pe teren cât mai repede posibil", a declarat Sinner, citat de Reuters.

„Cu siguranţă, forma generală nu este încă la 100%, aşa că încercăm să construim în fiecare zi".
Italianul a făcut două break-uri în primul set pentru a conduce cu 4-1, înainte ca Eubanks să revină, dar Sinner a încheiat setul cu un alt break şi a avut nevoie de doar un break în fiecare dintre următoarele două seturi pentru a-şi rezerva locul în turul al doilea.

„Sincer, sunt fericit că m-am întors pe teren, am fost accidentat, aşa că sunt foarte fericit că m-am întors aici", a mai spus Sinner.

„Este un turneu foarte special pentru mine, aici am fost pentru prima dată în sferturile de finală ale unui Grand Slam, aşa că am nişte amintiri frumoase".

"Mulţumesc tuturor, sprijinul a fost uimitor, acoperişul s-a închis pentru prima dată aici pe Suzanne, aşa că sunt foarte fericit", a mai spus italianul.

Sinner, care poate deveni numărul unu mondial pentru prima dată în următoarele două săptămâni, va juca în continuare cu francezul Richard Gasquet, italianul sperând să evite repetarea situaţiei de anul trecut, când a fost eliminat în turul doi.

„Ştiu că trebuie să îmbunătăţesc unele lucruri, aşa că sunt fericit că am echipa mea. Ei mă împing în fiecare zi şi să vedem ce pot realiza în viitor", a declarat Sinner.

„De asemenea, vreau să fiu fericit pe teren, ceea ce este poate cel mai important, şi îmi place cu adevărat să joc tenis, aşa că sunt foarte fericit să fiu aici."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici