Sistem electronic de acces în stadion la Gloria Bistriţa

Clubul Gloria Bistriţa va inaugura, luni, la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XV-a a Ligii I, care va începe la ora 14.00, sistemul electronic de acces în stadion, a declarat agenţiei MEDIAFAX preşedintele grupării bistriţene, Jean Pădureanu.

14 afișări
Imaginea articolului Sistem electronic de acces în stadion la Gloria Bistriţa

Sistem electronic de acces în stadion la Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, spectatorii vor intra în stadion prin turnichete, care au un dispozitiv de citire a seriei fiecărui bilet.

În ultimii ani, cluburile din România, printre care Steaua, Dinamo, Rapid, FC Timişoara sau FC Braşov, au introdus, constant, astfel de sisteme la stadioane, pentru a avea un control riguros al spectatorilor şi pentru a avea o mai bună securitate.

În programul de modernizare a infrastructurii stadionului, Gloria Bistriţa mai are inclusă reînnoirea sistemului de monitorizare video a spectatorilor.

Conducerea clubului a investit şi în instalaţia de nocturnă, însă aceasta nu a putut fi deocamdată utilizată în meciuri oficiale deoarece puterea de luminare a terenului este sub standardele UEFA. Pentru atingerea parametrilor ceruţi, se vor investi încă aproape 200.000 de euro, ceea ce face ca întreaga investiţie să ajungă la peste 900.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici