Sistemul competiţional din Liga 2 a fost schimbat. Anunţul FRF

  • Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat marţi noul format al Ligii secunde.
  • Aceasta se va desfăşura, în sezonul 2020-2021, în sezon regulat, iar apoi echipele vor fi repartizate în play-off sau play-out pe baza clasamentului.
  • Potrivit FRF, noul sezon va debuta în 29 august.
705 afișări
Imaginea articolului Sistemul competiţional din Liga 2 a fost schimbat. Anunţul FRF

Sistemul competiţional din Liga 2 a fost schimbat. Anunţul FRF

„În ediţia 2020/2021, ce va debuta la data de 29 august, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiţiei, play-off sau play-out”, se arată într-un comunicat al FRF.

Primele şase clasate îşi vor disputa locurile de promovare într-un play-off, în care partidele se vor juca tur-retur.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1.

Echipele din play-out-ul ediţiei 2020-2021 a Ligii 2 vor fi împărţite în două grupe.

„În cadrul şedinţei Comitetului Executiv au fost validate două scenarii, cu 20, respectiv 21 de echipe la start în sezonul 2020-2021 al Ligii 2. Certificarea CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi dreptul de participare vor fi stabilite ca urmare a unei decizii a Comisiei de Apel”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici