Site Motherwell: Steaua a fost prea tare

"Steaua a fost prea tare şi a obţinut probabil un scor decisiv pentru calificare", a scris, joi seară, site-ul oficial al grupării Motherwell, după meciul cu formaţia română, scor 3-0, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

91 afișări
Imaginea articolului Site Motherwell: Steaua a fost prea tare

Site Motherwell: Steaua a fost prea tare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Steaua a fost prea tare. Dezastrul a început cu autogolul lui Craigan. Steaua s-a dovedit prea puternică pentru echipa lui Jim Gannon și a meritat pe deplin victoria. Motherwell a luptat cat a putut, dar Steaua a fost clar mai buna, obtinand un scor probabil decisiv pentru calificare", a notat sursa citată.

"Speranțele echipei Motherwell de a merge mai departe în Europa League au primit o lovitură zdrobitoare, după o înfrângere grea la București. A fost o seară mizerabilă pentru echipa scoțiană", a notat The Scotsman, în timp ce The Telegraph a scris: "Motherwell a primit o lecție de la Steaua".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici