Site-ul lui David Villa a fost spart de un hacker

Pagina personală de web a atacantului David Villa (Valencia) a fost spartă, luni, de un hacker, susţinător al FC Barcelonei, ce i-a cerut internaţionalului iberic să se transfere la gruparea catalană, informează cotidianul Marca.

128 afișări
Imaginea articolului Site-ul lui David Villa a fost spart de un hacker

Site-ul lui David Villa a fost spart de un hacker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, toţi cei care au încercat să intre pe site-ul atacantului spaniol, luni, au găsit un conţinut diferit de informaţiile pe care le oferea de obicei Villa fanilor.

Hackerul, denumit Nemesis, a scris un mesaj în care îl îndemna pe Villa să se transfere la FC Barcelona. "Pentru Dumnezeu Villa, de ce mai aşteaptă un jucător de clasă ca tine să vină la cea mai bună echipă din lume? Te aşteptăm", scria fanul catalan.

Pe lângă acest mesaj se mai puteau vedea imaginile unui pinguin îmbrăcat în echipamentul Barcei şi silueta unei persoane ce avea pe cap o cagulă în alb şi negru.

Hacker-ul menţiona că este "un simplu suporter al echipei FC Barcelona care este fanul lui Villa".

David Villa a fost declarat netransferabil de Valencia, însă de serviciile sale s-au arătat interesate echipe precum FC Barcelona, Real Madrid sau Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici