Sondaj Gazzetta dello Sport: Suporterii cred că Chivu va pleca la Inter Milano

Participanţii la un sondaj de opinie realizat de cotidianul Gazzetta dello Sport cred că fundaşul Cristian Chivu va pleca la echipa Internazionale Milano, deoarece clubul AS Roma nu îşi permite să-l piardă vara viitoare fără să încaseze vreun ban.

1 afișare
Imaginea articolului Sondaj Gazzetta dello Sport: Suporterii cred că Chivu va pleca la Inter Milano

Sondaj Gazzetta dello Sport: Suporterii cred că Chivu va pleca la Inter Milano

Întrebaţi cum cred că se va termina "telenovela verii", care îl are în prim-plan pe Chivu, 59,7 la sută din participanţii la vot au răspuns că internaţionalul român va pleca la Inter Milano, deoarece AS Roma nu îşi permite să-l piardă vara viitoare fără să încaseze vreun ban.

În schimb, 40,3 la sută din cei 1.418 votanţi cred că AS Roma ar face bine să utilizeze un ton dur, deoarece este vorba de o chestiune de principiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici