Sora lui Mutu: Cred că Adrian va reveni mai puternic, chiar dacă va fi suspendat doi ani

Sora atacantului Adrian Mutu, Laura Cordun, a declarat, joi, că fotbalistul echipei Fiorentina va reveni mai puternic după sancţiunea ce va fi decisă de Comitetul Olimpic Italian în cazul său de dopaj, chiar dacă aceasta ar fi o suspendare de doi ani.

32 afișări
Imaginea articolului Sora lui Mutu: Cred că Adrian va reveni mai puternic, chiar dacă va fi suspendat doi ani

Sora lui Mutu: Cred că Adrian va reveni mai puternic, chiar dacă va fi suspendat doi ani (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu el (n.r. - cu Mutu). Este încrezător şi speră că va primi pedeapsa minimă, de trei luni. Întotdeauna am crezut în el şi cred că va reveni mai puternic, chiar dacă ar fi suspendat pe o perioadă de doi ani", a spus sora jucătorului, după prezentarea colecţiei prêt-à-porter "Souvenir Clubbing by Adrian Mutu", ce a avut loc în cadrul evenimentului Modexpo.

La evenimentul de la Romexpo, s-au aflat pe podium sportivele Monica Roşu, Anamaria Brânză şi lotul naţional de gimnastică aerobică.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat, miercuri, de procurorul antidoping al CONI, timp de aproape o oră şi jumătate în legătură cu scandalul de dopaj în care a fost implicat în acest an.

Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după partida Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei. Jucătorul a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.

Mama lui Mutu a susţinut că jucătorul a luat un medicament pentru slăbit, pe care ea îl uitase când l-a vizitat în Italia, iar pe prospectul acestuia nu scria că ar fi conţinut sibutramină.

Adrian Mutu a fost pentru prima oară în carieră depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Adrian Mutu riscă o suspendare de până la patru ani, dacă se va considera că este recidivist sau una de cel mult trei luni în caz contrar, a estimat presa italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici