Sora lui Ronaldo, enervată după eliminarea fotbalistului: Vor să-mi distrugă fratele

Eliminarea suferită de Cristiano Ronaldo (33 de ani) în minutul 29 al meciului cu Valencia, prima în 154 de meciuri de Liga Campionilor şi doar a şaptea din carieră, a enervat-o la culme pe sora superstarului portughez. Katia Aveiro a fost prima care a reacţionat, la câteva minute după decizie.

1342 afișări
Imaginea articolului Sora lui Ronaldo, enervată după eliminarea fotbalistului: Vor să-mi distrugă fratele

Sora lui Ronaldo, după eliminarea fotbalistului în partida cu Valencia: Vor să-mi distrugă fratele

În timp ce fanii lui Juventus şi cei ai lui Manchester se tem că Ronaldo va rata, din cauza suspendării, revenirea pe Old Trafford, stadionul care i-a fost casă şi pe care l-a făcut să vibreze de atâtea ori, vocile importante din lumea fotbalului îl sfătuiesc pe superstarul lusitan să nu piardă timpul şi să conteste cartonaşul roşu văzut pe Mestalla. Printre ei, fostul coleg de la United, Rio Ferdinand: "Cu siguranţă, trebuie să conteşti eliminarea, Cristiano", a fost mesajul fostului fundaş central, pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici