Sorana Cârstea, eliminată în turul trei la Wimbledon

Jucătoarea Sorana Cârstea, cap de serie numărul 28, a pierdut, vineri, cu scorul de 6-7 (2), 3-6, partida disputată cu Victoria Azarenka din Belarus, a opta favorită, în turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

24 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea, eliminată în turul trei la Wimbledon

Sorana Cârstea, eliminată în turul trei la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru prezenţa în turul trei al probei de simplu, Cârstea va primi un cec în valoare de 29.250 de lire sterline.

Singurul român rămas pe tabloul principal este Victor Hănescu, care îl va întâlni, tot în turul trei, pe francezul Gilles Simon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici