Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi al turneului de la Monterrey

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 48 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de Timea Babos din Ungaria, locul 107 WTA, în turul doi al turneului de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari.

117 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi al turneului de la Monterrey

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cîrstea, care a intrat pe tabloul principal de simplu după ce a primit un wild card, va primi 30 de puncte WTA şi 2.950 de dolari.

Pe tabloul de simplu, România mai are o reprezentată în competiţie, pe Alexandra Cadanţu, care va evolua, vineri, în sferturile de finală, cu Lourdes Domingues Lino (Spania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici