Sorana Cîrstea, învinsă categoric în sferturi de finală la Abu Dhabi

  • După ce a trecut în primele două tururi de Caroline Garcia şi de Maria Sakkari, favorita numărul 3, Sorana Cîrstea a fost învinsă vineri în sferturile de finală de la Abu Dhabi.
  • Românca a câştigat doar două game-uri, fiind învinsă de Kasatkina cu 6-2, 6-0.
  • Ea câştigă 24.910 USD şi 108 puncte WTA.
208 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, învinsă categoric în sferturi de finală la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea, învinsă categoric în sferturi de finală la Abu Dhabi

Rezultatul de la turneul de categorie WTA 500 din Emiratele Arabe Unite face ca Sorana Cîrstea să urce cel mai probabil de pe actualul loc 26 pe locul 22 în clasamentul WTA, la începutul săptămânii viitoare.

Meciul de vineri împotriva Dariei Kasatkina a durat doar o oră şi 15 minute, Cîrstea câştigând doar două game-uri chiar în prima parte a meciului. De la 2-2, românca a pierdut toate game-urile, pe final, la 5-0, salvând 5 mingi de meci, având şi prima ocazie de break.

Prezenţa în sferturile de finală îi aduce Soranei Cîrstea un premiu de 24.910 USD şi 108 puncte WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici