Jaqueline Cristian s-a calificat în premieră în semifinală la Transylvania Open

  • Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian, numărul 81 WTA, şi-a asigurat vineri un loc în semifinala turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca.
  • Ea a învins-o în sferturile de finală pe letona Anastasija Sevastova.
  • În penultimul act, ar putea să o înfrunte pe Ana Bogdan.
132 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian s-a calificat în premieră în semifinală la Transylvania Open

Jaqueline Cristian s-a calificat în premieră în semifinală la Transylvania Open

Jaqueline Cristian face un turneu excelent la Cluj Napoca, unde nu a cedat până acum niciun set, trecând pe rând de Bassol, Tauson şi apoi Sevastova, ultima fiind fost număr 11 mondial şi semifinalistă la US Open în 2018.

La capătul unui meci de o oră şi 39 de minute, Cristian s-a impus cu 6-3, 7-5 şi o aşteaptă în semifinală pe câştigătoarea meciului dintre Ana Bogdan şi olandeza Arantxa Rus, principala favorită a turneului.

Românca a reuşit câte trei break-uri în fiecare set, cedând doar de 3 ori pe propriul serviciu.

Accederea în semifinală îi aduce un premiu de 11.610 euro şi 98 de puncte WTA, care o plasează momentan pe locul 71 în clasamentul live al WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici