„In Răzvan we trust” – PAOK i-a prelungit contractul lui Răzvan Lucescu până în 2027

  • Clubul de fotbal grec PAOK Thessaloniki a anunţat vineri prelungirea contractului cu antrenorul român Răzvan Lucescu.
  • Noul contract este valabil până în 2027.
  • PAOK se află momentan pe primul loc în clasamentul campionatului din Grecia, la două puncte distanţă de AEK, principala urmăritoare.
136 afișări
Imaginea articolului „In Răzvan we trust” – PAOK i-a prelungit contractul lui Răzvan Lucescu până în 2027

„In Răzvan we trust” – PAOK i-a prelungit contractul lui Răzvan Lucescu până în 2027

„Unele relaţii transcend sportul în sine. Unele relaţii devin relaţii pe viaţă. PAOK FC anunţă prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu până la 30.06 din 2027.”, a anunţat clubul grec pe pagina oficială.

Grecii au numai cuvinte superlative la adresa românului.

„Acesta s-a alăturat echipei în îndepărtatul 2017. A cucerit totul. Două duble consecutive, victorii acasă, victorii record. A plecat, dar inima lui a fost mereu aici. S-a întors şi a continuat să facă istorie. A doborât toate recordurile, de echipă şi individuale, a dus echipa în sferturile de finală ale competiţiei europene şi a construit un PAOK impresionant.”, mai scriu grecii cu ocazia anunţării prelungirii contractului.

În încheierea comunicatului, PAOK a parafrazat motto-ul oficial al Statelor Unite, „In God We Trust”, care în traducere însemană „Avem încredere în Răzvan.”

„Voinţa a fost reciprocă pentru o lungă perioadă de timp. Astăzi, pe stadionul Toumba, a venit confirmarea oficială. Răzvan Luchescu va fi antrenorul dublei campioane până în iunie 2027. In Răzvan we trust.”

Lucescu a câştigat alături de PAOK Cupa Greciei de două ori (2018 şi 2019) şi Supercupa Greciei (2019).

După o primă perioadă de doi ani alături de PAOK, între 2017 şi 2019, românul a revenit la conducerea echipei în 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici