VIDEO Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (54 WTA) s-a calificat vineri în optimile de finală ale Marelui Premiu de la Roland Garros, după ce a învins-o în 2 seturi pe sportiva rusă Daria Kasatkina (37 WTA).

579 afișări

Sorana Cîrstea s-a impus cu 6-3, 6-2, după o oră şi 18 minute, dominând partida cu mult calm, cu un serviciu precis şi lovituri de dreapta bine plasate.

În optimi, Cîrstea o va întâlni pe sportiva slovenă Tamara Zidansek (85 WTA).

Pentru calificarea în turul 4 al turneului parizian, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 189.000 euro şi 240 de puncta WTA, care o vor propulsa cel puţin 5 locuri în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici