Sorana Cîrstea va juca în octombrie la Transylvania Open WTA250

Sorana Cîrstea, locul 36 mondial, va juca pentru prima dată la turneul de tenis din Cluj, Transylvania Open WTA250, programat în luna octombrie.

218 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea va juca în octombrie la Transylvania Open WTA250

Sorana Cîrstea va juca în octombrie la Transylvania Open WTA250

Transylvania Open WTA250 va avea loc la Cluj-Napoca în 16-22 octombrie 2023. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc şi vor debuta cu două zile de calificări, în 14 octombrie. La această a treia ediţie a turneului, 16 jucătoare vor juca în calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA şi premii în valoare de 259.000 dolari.

Mai multe jucătoare din România şi-au anunţat deja prezenţa la Transylvania Open. Sorana Cîrstea, locul 36 mondial, va juca pentru prima dată la turneul de tenis din Cluj. Ana Bogdan (locul 61 WTA) şi Jaqueline Cristian (locul 133 WTA), participante la ambele ediţii Transylvania Open, au anunţat şi ele că vor participa la turneu.

„Suntem mai mult decât fericiţi că ne vom bucura şi anul acesta de Transylvania Open. Am dus o adevărată luptă pentru a păstra acest turneu la Cluj, pentru că, iniţial, oficialii WTA au anunţat întoarcerea în calendarul competiţional a turneelor din China. Iar asta ar fi încheiat povestea competiţiei care s-a bucurat de un mare succes, atât din partea publicului, cât şi a jucătoarelor, care ne-au desemnat ca fiind cel mai bun turneu WTA 250 din lume. Toate aceste aprecieri ne-au motivat şi am reuşit în final să găsim o soluţie pentru a continua. Aşa că, aşteptăm fanii tenisului din România, în număr cât mai mare, în Cluj, la Transylvania Open, în 16-22 octombrie. Mai ales că avem jucătoare valoroase de la noi din ţară care ne-au anunţat deja că vor să participe la turneu: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian. Ne aşteaptă o nouă competiţie puternică şi un turneu magic”, a declarat Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

„În doar trei ani, Transylvania Open a reuşit să devină un turneu favorit printre jucători şi fanii tenisului şi suntem încântaţi să îl primim din nou în Hologic WTA Tour în 2023. Faptul că a fost votat ca cel mai bun turneu al anului în 2022 este o dovadă a organizării excelente realizate de echipa din Cluj-Napoca, iar toate acestea vor fi din nou realizate în octombrie pentru a oferi un turneu de clasă mondială”, a spus Steve Simon, WTA Chairman and CEO.

Organizatorii anunţă că biletele au fost puse deja în vânzare. Acestea oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc, iar costul lor variază între 45 şi 145 de lei. În perioada Early Bird se pot achiziţiona doar bilete. 100 de abonamente care vor oferi acces la turneu pe întreaga perioadă (16-22 octombrie) vor fi puse în vânzare în luna septembrie, după încheierea etapei Early Bird.

La meciurile din zilele de calificări (14-15 octombrie), fanii tenisului vor avea acces gratuit, în baza rezervării online a locului în sală.

Cea de-a doua ediţie Transylvania Open WTA250 s-a desfăşurat în perioada 8-16 octombrie 2022, iar marele trofeu a fost câştigat de Anna Blinkova după o victorie în trei seturi în faţa italiencei Jasmine Paolini, primul titlu WTA câştigat vreodată de tânăra jucătoare în vârstă de 24 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici