Sorin Boca a fost reales preşedinte al AJF Iaşi

Fostul preşedinte al clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Iaşi.

251 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca a fost reales preşedinte al AJF Iaşi

Sorin Boca a fost reales preşedinte al AJF Iaşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Sorin Boca, aflat la cel de-al treilea mandat în funcţia de preşedinte al AJF Iaşi, nu a avut contracandidat la acest post, după ce dosarul de candidatură a lui Dragoş Urdaru a fost respins.

Fostul fotbalist al Politehnicii Iaşi şi fost arbitru, Dragoş Urdaru, s-a declarat nemulţumit de respingerea candidaturii sale.

"Eu am vrut instaurarea unui climat de fair-play, lipsit de scandaluri, dar se pare că nu s-a dorit acest lucru. S-a întâmplat la fel ca în urmă cu 4 ani, când au respins candidatura mea. Vreau să vă spun că nu s-a făcut absolut nimic în ultimii opt ani pentru fotbalul din judeţ, practicile şi metodele de lucru rămânând aceleaşi ca înainte de 1989! Am să dau ca exemplu doar modul în care se fac delegările arbitrilor şi ale observatorilor, tot cu creionul, când în toate celelalte judeţe se lucrează de câţiva ani cu calculatorul, internetul extinzându-se de mult timp şi în mediul rural", a spus Urdaru.

Vicepreşedinţi au fost aleşi Dumitru Paraschiv şi Virgil Grierosu, aceştia fiind singurii candidaţi după ce dosarul de candidatură a lui Valerică Lungu a fost respins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici