Sorin Boca: Mihajlov a semnat cu Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, că jucătorul sârb Milos Mihajlov a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract până în iarnă, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani şi jumătate.

18 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Mihajlov a semnat cu Poli Iaşi

Sorin Boca: Mihajlov a semnat cu Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fundaşul sârb Milos Mihajlov a semnat cu Poli Iaşi un contract până în iarnă, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani şi jumătate. Am ales varianta de a semna cu el până în iarnă deoarece antrenorul Petre Grigoraş nu s-a convins în totalitate de potenţialul jucătorului, dată fiind perioada mică de când a venit la echipă. Mihajlov a venit la noi săptămâna trecută, iar până acum a jucat doar în două meciuri amicale. Aşteptăm să vedem cum se va acomoda la Iaşi şi dacă Petre Grigoraş va considera că merită să joace la noi, vom prelungirea înţelegerea cu jucătorul", a spus Sorin Boca.

Milos Mihajlov va împlini în decembrie 27 de ani şi evoluează pe postul de fundaş.

Mihajlov a jucat ultima dată în prima ligă din Turcia, la formaţia Konyaspor, care a retrogradat în liga a doua.

Înainte de a se transfera în Turcia, Mihajlov a evoluat în Serbia la FC Vozdovaci (2002-2006) şi Partizan Belgrad (2006-2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici