Sorin Boca: Nu vrem arbitri străini, avem încredere în români

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va solicita vreo brigadă străină la meciurile formaţiei din dealul Copoului, deoarece are încredere în arbitrii români, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Am înţeles că arbitrii străini vor oficia doar la meciurile care contează pentru desemnarea campioanei. Oricum, noi nu vrem arbitri străini, deoarece avem încredere în arbitrii români. În ceea ce
priveşte numirea domnului Aron Huzu în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor, cred că s-a făcut o alegere bună. Domnul Huzu este un om echilibrat, care sunt convins că va face treabă bună", a afirmat Sorin Boca.

Referitor la partida Politehnicii Iaşi, de sâmbătă, din deplasare, cu FC Braşov, Boca a spus că se aşteaptă la un rezultat bun: "După perioada de foc, în care am jucat într-un interval de opt zile cu primele trei clasate în Liga I, urmează acest meci cu FC Braşov. Nu suntem mulţumiţi că am luat doar trei puncte în disputele cu Dinamo, Timişoara şi Urziceni, dar trebuie să fim realişti şi să înţelegem că am întâlnit principalele favorite la titlu. În ceea ce priveşte meciul cu FC Braşov, e clar că acesta va fi unul foarte greu, dat fiind că întâlnim o echipă bună, care se bate în continuare pentru un loc de cupă europeană. Chiar şi aşa, eu sunt convins că jucătorii noştri vor trata jocul cu maximă atenţie şi vor reuşi să facă un meci bun şi să obţină un rezultat pozitiv".

Sorin Boca a mai spus că formaţia ieşeană va pleca vineri, cu autocarul, spre Braşov şi va reveni la Iaşi imediat după meci: "După antrenamentul de mâine (n.r. - vineri) dimineaţă, echipa va pleca spre Braşov cu autocarul, urmând să revină imediat după joc, deoarece miercuri avem un joc extrem de important, pe teren propriu, cu FC Argeş".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici