Sorin Cârţu testează doi jucători sârbi

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, testează în cantonamentul din Antalya doi jucători sârbi, aduşi de impresarul sârb Zvonco Milojikovic, portarul Igor Bondzulic şi fundaşul Novak MartinovicX.

32 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu testează doi jucători sârbi

Sorin Cârţu testează doi jucători sârbi

Portarul Igor Bondzulic, 29 de ani, a fost legitimat ultima oară la gruparea bulgară Lokomotiv Sofia iar fundaşul central de picior drept, Novak Martinovic, 24 de ani, la OFK Belgrad. Cei doi au efectuat marţi antrenamentul de dimineaţă cu Pandurii Târgu Jiu, urmând să intre în programul echipei pentru a fi testaţi în meciurile amicale.

După ce în prima zi de pregătire s-au accidentat Ilie Iordache şi Robert Ghindeanu, marţi au fost opriţi de la antrenamente încă doi jucători, Orac şi Cardoso. Mai întâi Cardoso a acuzat unele durei la genunchi după care Orac s-a plâns că îl dor tibiile şi nu mai poate alerga.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu se află de sâmbătă în Turcia, lângă Antalya, unde efectuează primul stagiu de pregătire al perioadei de iarnă. Elevii lui Sorin Cârţu se vor întoarce în ţară în data de 29 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici