Soţia lui Ralf Schumacher nu vrea ca fiul ei să devină pilot, ci fotbalist sau medic

Soţia lui Ralf Schumacher, Cora, a declarat că speră ca băiatul ei, David, în vârstă de 6 ani, să nu îşi dorească să devină pilot de curse, pentru că o astfel de meserie i-ar provoca ei, ca mamă, griji foarte mari pentru siguranţa fiului său, informează Bild.

96 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Ralf Schumacher nu vrea ca fiul ei să devină pilot, ci fotbalist sau medic

Soţia lui Ralf Schumacher nu vrea ca fiul ei să devină pilot, ci fotbalist sau medic (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-au fost de ajuns grijile pe care mi le-am făcut pentru soţul meul. Sper ca fiul meu să nu îşi dorească niciodată să devină pilot de curse. Ca mamă, aş fi mult mai liniştită dacă şi-ar alege altă meserie. Medic sau fotbalist ar fi de o mie de ori mai bine", a declarat Cora Schumacher despre fiul ei, care practică din când în când kartingul.

Ralf Schumacher spune că înţelege grijile de mamă ale Corei, dar adaugă că David îşi va alege singur meseria. "Soţia mea nu are nervii destul de tari, dar am discutat şi îl vom sprijini pe David, indiferent de ce va ori să facă", a afirmat Ralf Schumacher, în timp ce soţia sa a adăugat: "Nu îi voi impune bariere fiului meu. David are trăsături de caracter foarte pregnante, aşa că dacă îşi va dori neapărat ceva, vom fi alături de el. Fiul nostru nu face numai karting, ci şi fotbal şi yoga pentru copii. Sper ca automobilismul să rămână doar un hobby".

David Schumacher se antrenează săptămânal la un club de fotbal din Salzburg. "Prietenul nostru, Alex Zickler, ne-a spus că David are talent la fotbal. Un lucru este însă clar: nu vrem să îl împingem de la spate în nicio direcţie. Eu sunt împotriva părinţilor care ţin morţiş să îşi vadă copiii piloţi sau fotbalişti. La această vârstă, copiii trebuie să facă sport pentru a se distra şi abia mai târziu să îşi aleagă drumul în viaţă", a precizat Cora Schumacher.

Interesul pentru viitorul copiilor familiei Schumacher a apărut după ce Mick, în vârstă de 9 ani, fiul lui Michael Schumacher, a concurat în Spania în prima sa cursă de karting. Cum aşa şi-a început cariera şi Michael Schumacher, presa germană îşi imaginează deja că în 2025 ar putea exista din nou doi Schumacher în Formula 1, de data aceasta nu fraţi, ci veri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici