Sport Bible: Stancu n-a ajuns niciodată la statutul din jocul Football Manager şi în viaţa reală

Bogdan Stancu (31 de ani) e liber e contract după despărţirea de la Bursaspor şi s-a vehiculat o posibilă revevenire a sa la FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că Raul Rusescu (30 de ani) va pleca, nemulţumit fiind de randamentul său.

206 afișări
Imaginea articolului Sport Bible: Stancu n-a ajuns niciodată la statutul din jocul Football Manager şi în viaţa reală

Sport Bible: Stancu n-a ajuns niciodată la statutul din jocul Football Manager şi în viaţa reală

Până atunci, "Motanul" a intrat în atenţia presei din Anglia, care l-a inclus într-o listă care nu-i face cinste.

Englezii de la Sport Bible au făcut un material cu fotbaliştii consideraţi speranţe, cu potenţial imens în jocul Football Manager 2008, lansat în urmă 10 ani, dar care n-au ajuns niciodată atât de sus. În material, se regăseşte şi "Motanul" Bogdan Stancu, despre care englezii scriu:

"Mă întreb, câteodată, dacă oamenii care fac jocul dau pur şi simplu cifre incredibile jucătorilor cu nume incredibile. Bogdan Stancu are un nume de neuitat, iar călătoria lui de la un jucător normal al lui FC Argeş la legendă a clubului e una dintre amintirile mele preferate din Football Manager 2008", scrie jurnalistul Jack Kenmare, pentru ca mai apoi să continue:

"Dacă eraţi în cautarea unui atacant care să marcheze în fiecare săptămână în echipa voastră, atunci Stancu era omul potrivit. Ieftin, la 350.000 de lire, atacantul român creştea foarte mult după primul sezon. În ciuda potenţialului din joc, Stancu n-a ajuns niciodată la statutul din joc şi în viaţa reală. A ajuns la Steaua şi a jucat la naţionala României, unde a marcat la Euro 2016".

Pe lista engelzilor de la Sport Bible se află şi Anthony Le Tallec, fostul atacant de la Liverpool, care a trecut recent şi prin Liga 1 Betano, la Astra Giurgiu. Freddy Adu este un alt nume din topul alcătuit de Sport Bible.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici