Sportivi români, la luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

În perioada 5-7 aprilie, componenţii loturilor de lupte feminin şi masculin ale României vor participa la turneul preolimpic european de la Baku.

82 afișări
Imaginea articolului Sportivi români, la luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Lupte

Pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris, sportivii români au nevoie clasări pe primele două locuri în turneul preolimpic de la Baku.

Sportivii care nu se vor califica la JO de la Paris în urma competiţiei din Azerbaidjan vor mai avea şansa să o facă în cadrul turneului mondial de calificare de la Istanbul, care se va desfăşura între 9 şi 12 mai, arată Agenţia Naţională pentru Sport pe pagina sa de Facebook.

La Baku România va fi reprezentată de 14 sportivi. La lupte greco-romane: Răzvan Arnăut (60 kg), Mihai Mihuţ (67 kg), Ilie Cojocari (77 kg), Nicu Ojog (87 kg), Alin Alexuc (130 kg). Lupte feminin: Ana Maria Pîrvu (50 kg), Andreea Beatrice Ana (53 kg), Kateryna Zydachevska (57 kg), Kriszta Incze (62 kg), Alexandra Anghel (68 kg), Cătălina Axente (76 kg). Lupte libere: Răzvan Kovacs (57 kg), Ştefan Coman (65 kg), Zurab Kapraev (74 kg).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
calificări,
turneu,
jo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici