Sportivul pe care Serena Williams a hotărât să-l boicoteze la Australian Open 2018

După ce americanul Tennys Sandgren a surprins pe mulţi cu accederea sa în sferturile de finală de la Australian Open 2018, Serena Williams a hotărât să-l boicoteze înainte de începerea meciului cu Hyeon Chung, notează www.foxsports.com.au.

44921 afișări
Imaginea articolului Sportivul pe care Serena Williams a hotărât să-l boicoteze la Australian Open 2018

Sportivul pe care Serena Williams a hotărât să-l boicoteze la Australian Open 2018

În urma calificării în sferturi, mai multe mesaje postate de-a lungul timpului de către Sandgren pe Twitter, unele dintre ele homofobe sau rasiale, au ajuns în centrul atenţiei. Sportivul, adesea criticat pentru viziunile sale radicale, a publicat la un moment dat, în 2015,  inclusiv un tweet despre Serena Williams, cu textul "Dezgustător. Înţelegi ce a spus Serena după ce a câştigat un punct în faţa lui Vinci?".

Tennys Sandgren a şters postările publicate în ultimele 18 luni, însă nu a fost de ajuns pentru Williams.

Vizibil deranjată, câştigătoarea a 39 de titluri de Grand Slam a scris pe Twitter, la începerea meciului dintre Sandgren şi Hyeon Chung, că schimbă postul tv, lăsând să se înţeleagă faptul că nu va urmări meciul americanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici