Stadionul Nicolae Dobrin va fi modernizat până în martie

Preşedintele FC Argeş, Cristi Mincă, a declarat că stadionul Nicolae Dobrin va fi supus unor lucrări de modernizare, până la 25 februarie, care constau în montarea de turnicheţi la porţile arenei şi extinderea sistemului de supraveghere cu camere video.

294 afișări
Imaginea articolului Stadionul Nicolae Dobrin va fi modernizat până în martie

Stadionul Nicolae Dobrin va fi modernizat până în martie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Avem în vedere pe lângă amplasarea turnicheţilor şi extinderea sistemului de supraveghere video atât în incinta stadionului, cât şi în afara lui, amenajarea zonelor interne cum ar fi modernizarea vestiarelor şi închiderea tribunei oficiale", a spus Cristi Mincă.

Altfel, lotul echipei FC Argeş va pleca, vineri, în cel de-al doilea cantonament de pregătire, la Rio Maior, Portugalia, după stagiul iniţial efectuat la "Baza Vulturilor" din Piteşti.

Argentinianul Elias Bazzi şi ivorianul Youssouf Kamara vor face vizita medicală, joi, la Craiova, deoarece au sosit mai târziu la pregătirile formaţiei argeşene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici