Staful medical al Fiorentinei neagă că i-ar fi administrat sibutramină lui Mutu

Staful medical al clubului AC Fiorentina a negat că i-ar fi administrat substanţa sibutramină jucătorului Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, informează site-ul fiorentina.it.

20 afișări
Imaginea articolului Staful medical al Fiorentinei neagă că i-ar fi administrat sibutramină lui Mutu

Staful medical al Fiorentinei neagă că i-ar fi administrat sibutramină lui Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Doctorul Paolo Manetti a vorbit la Radio Blu şi a lăsat să se înţeleagă că staful medical al clubului Fiorentina nu are nicio responsabilitate în administrarea substanţei sibutramină jucătorului Adrian Mutu. Jucătorul a luat din proprie iniţiativă substanţa. Fotbalistul nu se aştepta la astfel de consecinţe şi este vizibil şocat. Din acest moment, are şapte zile la dispoziţie pentru a decide ce va face, dacă va cere sau nu contraexpertiza", sctrie fiorentina.it.

Sursa citată a precizat că în scurt timp clubul Fiorentina va da publicităţii un comunicat oficial.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici