Staful tehnic şi jucătorii echipei Internaţional au acceptat să treacă la Pandurii

Întreg staful tehnic al echipei Internaţional Curtea de Argeş şi toţi cei 20 de fotbalişti din lotul formaţiei se vor muta la Târgu Jiu, ei acceptând oferta de a evolua la Pandurii, care va lua locul grupării Internaţional în Liga I, după ce aceasta s-a retras, din cauza problemelor financiare.

96 afișări
Imaginea articolului Staful tehnic şi jucătorii echipei Internaţional au acceptat să treacă la Pandurii

Staful tehnic şi jucătorii echipei Internaţional au acceptat să treacă la Pandurii (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Eu şi întreg staful tehnic, dar şi lotul de 20 de jucători, am primit această ofertă de la clubul Pandurii, şi, pentru că domnul Lazăr nu mai putea susţine echipa, am dat curs acestei oferte. Vineri vom juca un meci de verificare pentru a-i cunoaşte şi pe jucătorii de la Pandurii pe care îi vom avea în lot. La finalul săptămânii vom fixa lotul cu care vom ataca începutul de tur. Este vorba de o preluare a echipei FC Internaţional Curtea de Argeş de către Pandurii Tg. Jiu. Nu a fost ceva premeditat, nimeni nu a premeditat şi nimeni nu a prevăzut acest lucru cauzat de situaţia financiară, iar domnul Benone Lazăr a făcut această mutare pentru a salva o echipă care în campionatul trecut s-a situat pe locul 14. Dorim să avem continuitate în lucrurile făcute bine de noi până acum în fotbal", a declarat, joi, antrenorul Ionuţ Badea, care a pregătit formaţia Internaţional în sezonul trecut.

Tehnicianul a adăugat că există o diferenţă de pregătire între jucătorii celor două echipe. "Jucătorii care au fost la Internaţional sunt pregătiţi pentru începerea campionatului, în timp ce fotbaliştii de la Pandurii de-abia şi-au reluat pregătirile. Acum este doar problema adaptibilităţii. Nu va fi un trial, ci o cunoaştere reciprocă. Între jucătorii de la Pandurii şi cei de la Internaţional nu este decât o diferenţă: cea de pregătire", a precizat Badea.

Joi seara, lotul echipei Internaţional Curtea de Argeş a plecat la Târgu Jiu. Din lotul care s-a pregătit în cantonamentul din Austria, doar portarul Cristian Zimmermann şi mijlocaşii Robert Neagoe şi Răzvan Dobre, jucători care nu semnaseră contracte cu Internaţional, nu vor face parte din noul lot de la Pandurii Târgu Jiu.

Lotul celor 20 de jucători transferaţi la Pandurii este următorul: Marius Popa, Gabi Matei, George Neagu, Ousmane Viera, Doru Pintili, Vlad Chiricheş, Florin Popa, Cornel Frăsineanu, Cosmin Băcilă, Claudiu Voiculeţ, Cătălin Lazăr, Nasser Menassel, Alexandru Ciucur, Alexandru Vlad, Edison da Silva Santos Baiano, Mihai Antohi, Adi Iordache, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Ciprian Brata.

Echipa Pandurii Târgu Jiu, retrogradată la sfârşitul sezonului trecut, va evolua în noul sezon în Liga I în locul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, care s-a retras din cauza unor probleme financiare. La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 în clasament, retrogradând în Liga a II-a, iar Internaţional Curtea de Argeş s-a situat pe poziţia a 14-a, care asigura prezenţa în prima ligă şi în campionatul următor.

Echipa din Târgu Jiu se află la a doua evitare a eşalonului secund în patru ani, în 2006 luând locul Sportului Studenţesc, club căruia Comisia de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere i-a retras licenţa din cauza datoriilor înregistrate la bugetul statului pe anul 2005.

Echipa Pandurii va juca, vineri, de la ora 11.00, un meci de pregătire la Târgu Jiu cu Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici