Stancu: Ca orice fotbalist, aş vrea şi eu să joc într-un campionat mai bun, dar şi liga turcă e bună

Fotbalistul Bogdan Stancu a declarat că, deşi şi-ar dori dori, ca orice jucător, să evolueze într-un campionat mai bun, şi liga turcă este bună şi el este foarte fericit că joacă la Genclerbirligi.

68 afișări
Imaginea articolului Stancu: Ca orice fotbalist, aş vrea şi eu să joc într-un campionat mai bun, dar şi liga turcă e bună

Bogdan Stancu (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că mă aflu în Turcia şi joc la Genclerbirligi. Bineînţeles, ca orice fotbalist aş vrea şi eu să joc într-un campionat mai bun, dar şi liga turcă este bună. Vreau să joc cât mai bine posibil. Nu fac planuri de viitor, vreau doar ca în prezent să joc cât pot de bine. În acest sezon am înscris nouă goluri. Însă pentru mine nu este important câte goluri marchez, importantă este situaţia echipei. Pentru mine contează mai mult succesul echipei decât golurile mele", a spus Bogdan Stancu pentru agenţia Anatolia, informează fotomac.com.tr.

Stancu a precizat că Genclerbirligi merită să se afle pe o poziţie mai bună în clasamentul campionatului Turciei, nu pe locul 13, pe care îl ocupă în prezent. "Ar trebui să fim măcar între primele opt echipe. Avem potenţialul şi forţa necesare pentru a ajunge acolo. Sper să ne revenim cât mai curând şi să ajungem unde merităm să fim", a adăugat românul.

Fotbalistul echipei Genclerbirligi, Bogdan Stancu, a înscris un gol în meciul pierdut, luni, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei Karabukspor, în etapa a XX-a a campionatului Turciei. Stancu, integralist la echipa din Ankara, a marcat în minutul 75.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici