Steaua a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Steaua, liderul Ligii I, a fost învinsă, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), de ultima clasată, Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVII-a a actualei ediţii de campionat, în care Raul Rusescu a ratat un penalti.

435 afișări
Imaginea articolului Steaua a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 1-2, în Liga I

Steaua a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 1-2, în Liga I (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Ţucudean '77 pentru Steaua şi Latovlevici '19 (autogol) şi Hamroun '45 pentru Oţelul.

0-1: Cernat a plecat de la limita ofsaidului, a scăpat singur cu Arlauskis, a încercat să-i paseze lui Tavarez în faţa porţii, însă Latovlevici a deviat în propria poartă.

0-2: Popescu a centrat de pe partea stângă, iar Hamroun, venit din linia a doua, a înscris cu un şut fără preluare de la opt metri.

1-2: Stanciu a centrat de pe dreapta, iar Ţucudean a reluat din şase metri pe sub Abraham.

În minutul 90+3, de la Oţelul Galaţi a fost eliminat Milea după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Chipciu. Centralul Robert Dumitru a acordat penalti pentru gazde, dar Rusescu a ratat, trimiţând mingea în bară.

Steaua: Arlauskis - Papp (Guilherme '78), Tamaş, Varela, Latovlevici (Iancu '46) - Prepeliţă, Filip (Stanciu '46) - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Ţucudean. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou (Milea '39), Miron, Sissoko, Popescu - Cucu, Tavarez - I. Popa, Cernat (Tătar '81), Hamroun (Murgoci '64) - Iorga. Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Iancu '50, Prepeliţă '50, Ţucudean '87 / Milea '42, '90+3, Cucu '60, Hamroun '64, Miron '71, Abraham '88.

Cartonaş roşu: Milea '90+3.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Robert Dumitru (central), Dragoş Iliescu, Imre-Laszlo Bucsi (asistenţi) şi Cătălin Marian Pană (rezervă).

Observatori au fost Corneliu Fecioru şi Valer Şulea.

Pentru Iasmin Latovlevici, acesta a fost primul meci în Liga I după cel disputat la 26 octombrie cu ASA Târgu Mureş, scor 0-1, în etapa a XII-a.

La partida de pe Arena Naţională au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, între care şi şase fani ai echipei oaspete.

Imediat după startul reprizei secunde, câţiva suporteri au cerut demisia tehnicianului Stelei, Constantin Gâlcă.

La finalul partidei, jucătorii Stelei au fost huiduiţi de fani, care au strigat: "Ruşine să vă fie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici