Steaua, amendată cu 50.000 de euro pentru incidentele de la meciul cu Ujpest

Gruparea FC Steaua a fost amendată, joi, de către Comisia de Disciplină a UEFA cu suma de 50.000 de euro pentru incidentele de la partida cu Ujpest FC, din manşa întâi a turului doi preliminar al Ligii Europa, informează  www.sportm.ro

13 afișări
Imaginea articolului Steaua, amendată cu 50.000 de euro pentru incidentele de la meciul cu Ujpest

Steaua, amendată cu 50.000 de euro pentru incidentele de la meciul cu Ujpest (Imagine: Mediafax Foto)

La partida tur dintre Steaua şi Ujpest, suporterii echipei bucureştene au afişat pe aproape toată durata partidei un banner pe care scria, în ungureşte, "Cât ţine o unguroaică rahatul în ea? Răspuns: 9 luni". De asemenea, un suporter stelist, de la peluza sud a intrat pe teren în minutul 62, el fiind oprit de către forţele de ordine.

Partida Ujpest FC - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa astăzi, de la ora 20.45. În prima manşă, Steaua a învins, pe teren porpiru, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici