Steaua Bucureşti, eliminată de Unirea Urziceni din Cupa României

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), meciul susţinut în compania formaţiei Unirea Urziceni şi a fost eliminată din Cupa României Timişoreana în faza optimilor, gruparea ialomiţeană reuşind accederea în sferturile competiţiei.

3 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti, eliminată de Unirea Urziceni din Cupa României

Steaua Bucureşti, eliminată de Unirea Urziceni din Cupa României

Golurile au fost marcate de C.Petre '18 şi V. Negru '46.

Gazdele au deschis scorul în minutul 18. Cristian Constantin a centrat de pe stânga, apărarea Stelei a respins, iar Ciprian Petre a reluat de la 14 metri în poarta apărată de Vâtcă.

Unirea Urziceni a majorat scorul în minutul 46, atunci când Valentin Negru a marcat după o acţiune personală cu un şut de la 17 metri.

Din minutul 73, Steaua a jucat cu un jucător mai puţin, după ce Valentin Bădoi a fost eliminat în urma unui fault dur asupra lui Ricardo Gomez.

Unirea: 12. Stelea - 16. E.Nicu, 6. Galamaz, 29. D. Munteanu, 23. Bordeanu - 2. C. Petre (32. I. Apostol '67), 3. Ricardo Gomez, 9. V. Negru, 8.Cr. Constantin (7. Bilaşco '84)- 11. Onofraş (10. Mara'51), 15.Dănălache. Antrenor: Dan Petrescu.

Steaua: 82.Vâtcă- 4.Golanski (84. Surdu '46), 2. Ninu, 17.Baciu, 18.P. Marin - 29.Bădoi, 7. Bicfalvi, 26. Croitoru (9. V. Badea '55), 14.Cristocea - 19. V.Iacob, 30.Zaharia. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Partida a fost condusă la centru de Ovidiu Haţegan. El a fost ajutat de asistenţii Nicolae Marodin, Mihai Iliescu şi de rezerva Marius Martiş. Observatori au fost delegaţi Dumitru Mihalache pentru joc şi George Ionescu pentru arbitri.

La meci nu au fost prezenţi preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, care a avut temperatură şi nici finanţatorul Stelei, Gigi Becali, în schimb a asistat impresarul Victor Becali.

Steaua a venit la Urziceni fără Robinson Zapata, Dorin Goian, Mihai Neşu, Florin Lovin, Ovidiu Petre, Adrian Neaga, Nicolae Dică, toţi menajaţi, Bănel Nicoliţă - accidentat, în timp ce Ionuţ Rada şi Valentin Badea au fost rezerve. Pe lista de rezerve s-au aflat şi doi jucători de la Steaua II.

Golanski s-a accidentat în prima repriză şi nu a putu continua

La partidă au asistat circa 3.500 de spectatori, dintre care 150 de stelişti.

Galeria Stelei a afişat un banner cu mesajul: "Cadou de la Moş Nicolae/Dragomir intră în pârnaie". De asemenea, galeria Stelei l-a înjurat pe finanţatorul Gigi Becali şi a scandat: "Dacă fotbal nu jucaţi, voi din Ghencea să plecaţi", "Ne-am săturat de voi", "Mercenarilor" şi a părăsit stadionul înainte de finalul partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici