Steaua Bucureşti - Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 27-31, în etapa a XVII-a a Ligii Naţionale

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, de formaţia Energia Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 31-27 (17-14), în ultimul meci din etapa a XVII-a a Ligii Naţionale.

130 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 27-31, în etapa a XVII-a a Ligii Naţionale

Steaua Bucureşti - Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 27-31, în etapa a XVII-a a Ligii Naţionale (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

În celelalte meciuri din cadrul rundei s-au înregistrat rezultatele Dinamo Bucureşti - CSU Suceava 28-21, CS Caraş Severin - CSM Bucureşti 33-26, Poli Timişoara - HCM Constanţa 24-34, Potaissa Turda - Minaur Baia Mare 30-30 şi HC Odorhei - Ştiinţa Bacău 26-35.

După 17 etape derulate în Liga Naţională masculină, campioana HCM Constanţa este lider, cu 47 de puncte, urmată de Potaissa Turda, cu 44 şi de Ştiinţa Bacău, cu 37 puncte.

Etapa a XVIII-a programează meciuri în intervalul 19-23 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici